Een jaar na de opening van onze keuken aan de Machineweg is het tijd om de balans op te maken!

Omdat Soep Aalsmeer snel groeit, onze klanten de leukste keuken van Aalsmeer inmiddels weten te vinden en wij nog veel leuke plannen en ambities hebben, hebben wij een aantal aanpassingen in de bedrijfsvoering doorgevoerd.

Een daarvan is het opheffen van onze verkooopkoeling bij OostOogst. Dat betekent echter niet dat wij helemaal afscheid nemen van OostOogst, want wij zullen in het seizoen zoveel mogelijk gebruik blijven maken van hun mooie producten. Daarnaast blijven wij jaarlijks een donatie aan de Voedselbank Aalsmeer doen. Langs deze weg willen wij Andre en Inge Zekveld nogmaals hartelijk danken voor de zeer prettige samenwerking!

Een andere aanpassing, onze openingstijden. Om fulltime open te kunnen zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er. Onze vacature staat al even online, maar er kan nog gereageerd worden tot 4 februari. Omdat er een er al een flink aantal sollicitaties zijn binnengekomen, starten wij zaterdag 3 februari met de eerste kennismakingsgesprekken.

Vandaag zijn wij uiteraard weer open tot 15.00 uur en staat de heerlijke weekspecial voor u klaar! Deze week is dat een prei-mosterdsoep.

Tot straks bij de leukste keuken van Aalsmeer!

 

 

Pin It on Pinterest