(foto www.spoony.nl)

Soep Aalsmeer is ontstaan vanuit mijn praktijk voor voedingsadvies, waarbij ik mij met name richtte op de persoonlijke begeleiding van kinderen. Begin 2017 werd ik uitgenodigd om met Soep Aalsmeer op het innovatielab van de Horecava te staan. Ik kwam tijdens de Horecava in gesprek met een onderneemster die mij vertelde over een nieuw product dat zij aan het ontwikkelen was. Zij zocht iemand die Soep maakte en ook nog eens kennis van voeding had. De klik was er direct en een eerste afspraak was snel gemaakt. Er volgde een samenwerking, waarbij Soep Aalsmeer voor een testteam van het product een bijdrage mocht leveren in de eerste fase. Vele liters soep in verschillende smaken werden in onze keuken bereid om vervolgens te laten proeven door een professioneel testteam, bestaande uit zeer kritische kinderen.

Maak kennis met de slurpsoepen en spelletjessoepen van Spoony. Allemaal biologisch, vegetarisch, vrij van transvetten, E-nummers en suikers.

Maak kennis met Phaedra Mensen, een zeer deskundig onderneemster die met veel liefde en passie Spoony heeft ontwikkeld.

Ik ben er trots op dat ik met Soep Aalsmeer een gepaste bijdrage heb mogen leveren en wens Phaedra en haar team heel veel succes met Spoony.

Vanaf heden is de slurpsoep te koop in de winkel van Soep Aalsmeer!

Meer informatie over de producten van Spoony kun je vinden op de website -> www.spoony.nl

Pin It on Pinterest