(foto www.spoony.nl)

Soep Aalsmeer is ontstaan vanuit mijn praktijk voor voedingsadvies, waarbij ik mij met name richtte op de persoonlijke begeleiding van kinderen.

Begin dit jaar werd ik uitgenodigd om met Soep Aalsmeer op het innovatielab van de Horecava te staan. Ik kwam tijdens de Horecava in gesprek met een onderneemster die mij vertelde over een nieuw product dat zij aan het ontwikkelen was. De klik was er direct en een eerste afspraak was snel gemaakt. Er volgde een samenwerking, waarbij Soep Aalsmeer voor een testteam van het product een bijdrage mocht leveren in de eerste fase. Vele liters soep in verschillende smaken werden in onze keuken bereid om vervolgens te laten proeven door een professioneel testteam.

Het was lastig om mijn enthousiasme voor Spoony voor mij te houden, maar nu mag ik het aan iedereen vertellen.

Maak kennis met de slurpsoepen en spelletjessoepen van Spoony. Allemaal biologisch, vegetarisch, vrij van transvetten, E-nummers en suikers.

Maak kennis met Phaedra Mensen, een zeer deskundig onderneemster die met veel liefde en passie Spoony heeft ontwikkelt.

Ik ben er trots op dat ik met Soep Aalsmeer een gepaste bijdrage heb mogen leveren en wens Phaedra en haar team heel veel succes met Spoony.

www.spoony.nl

Pin It on Pinterest